Το Γραφείο

Δικηγορικό γραφείο Ιωάννα Ν. Αλεξοπούλου & Συνεργάτες
Επικοινωνια

Ποιοι είμαστε

Η Ιωάννα Αλεξοπούλου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και διαθέτει ειδίκευση στο αστικό και στο εμπορικό δίκαιο με μεταπτυχιακές σπουδές. Ασκεί μάχιμη δικηγορία με καθημερινή παρουσία στην πολιτική, ποινική και διοικητική δικαιοσύνη. Επιτυχώς παρέχει συμβουλευτική δικηγορία σε επιχειρήσεις εκπροσωπώντας αυτές σε εμπορικές τους συμφωνίες σε διαπραγματεύσεις και σε διαδικασίες ενώπιον των δημοσίων και δικαστικών αρχών με γνώμονα την προτίμησή στην εξωδικαστική επίλυση διαφορών και τις βέλτιστες λύσεις υψηλών ταχυτήτων για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Η δυναμική του γραφείου μας στηρίζεται στο δυναμικό του αποτελούμενο από επιστημονικά άρτιους δικηγόρους με εξειδικευμένες σπουδές και πρακτική εμπειρία σε κάθε διαχρονικό κλάδο του δικαίου.

Εκπροσωπούμε τους εντολείς μας σε όλη την Ελλάδα έχοντας παράλληλα στο δυναμικό του γραφείου μας οικονομολόγους, λογιστές, μηχανικούς, τοπογράφους, συμβολαιογράφους, αναλυτές – πραγματογνώμονες που διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις των πελατών μας με την δική μας πάντα σφραγίδα επιτυχίας για αποτελεσµατικές και βιώσιµες λύσεις.

 Σκοπός µας είναι η προάσπιση των συµφερόντων του κάθε πελάτη μας με την μηδενική για αυτόν απώλεια ρίσκου και χρόνου. Η τήρηση της εµπιστευτικότητας, η ασφαλής διαφύλαξη των στοιχείων πελατών μας, η τήρηση χρονοδιαγράµµατος ολοκλήρωσης των ενεργειών και η αποτελεσµατικότητα αποτελούν γνώµονα το γραφείου µας.

Επικεντρωνόμαστε στις επιχειρήσεις όπου πλέον η ανάγκη τους για γρήγορη και συγκεντρωτική πληροφόρηση για την λήψη αποφάσεων είναι επιτακτική. Κάθε νέος πελάτης μας είναι και ένας νέος συνεργάτης για εμάς.

Αξιοπιστία

Εμπιστοσύνη

Επαγγελματισμός

“Έργο της ρητορικής δεν είναι μόνο να πείθει αλλά και να εξευρίσκει σε κάθε θέμα τα υπάρχοντα πειστικά επιχειρήματα, Αριστοτέλης”